41,00 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Rugiada - tonic facial - 100 ml Conține apă de izvor și uleiuri esențiale pure Produs 100% natural. Nu conține conservanți

Rugiada
apă tonică pentru față, 100% naturală
tonifică, parfumează, reîmprospătează

Apa tonică de la Argital Rugiada, prin compoziția specifică și pH-ul ușor acid este un tonic universal recomandat pentru toate tipurile de ten.
Apa proaspătă de izvor revigorează și stimulează tenul.
Uleiurile esențiale pure de levănțică, mușcate, rozmarin, ylang- ylang, verbină și mentă conferă un miros proaspăt, plăcut și aduc căldură care dă vigoare și compactitate tenului.
Ratanul are efect tonic și conferă apei tonice Rugiada de la Argital culoarea specifică roz (1).

Instrucțiuni de utilizare
Dimineața, aplicați soluția pe o dischetă de vată și tamponați fața și gâtul; dacă doriți, puteți pulveriza apa tonică direct pe față. Veți constata imediat un parfum discret și o senzație plăcută de prospețime.
(1)Posibilele sedimente și culoarea caracteristică roz care se poate schimba ușor în timp se datorează extractului de rădăcină de ratan și nu compromit calitatea și integritatea produsului. În acest caz, vă recomandăm să agitați flaconul înainte de utilizare pentru dizolvarea sedimentelor.

Ingrediente: apă, ulei de levănțică*, ulei de mușcată trandafir*, ulei de rozmarin*, ulei de ylang- ylang, ulei de verbină*, ulei de mentă*, extract de krameria triandra.
*compoziția uleiurilor esențiale naturale: coumarin, limonene, linalool, citronellol, geraniol, benzil benzoate, benzyl alcool, benzyl salicylate, eugenol, farnesol, isoeugenol, citral.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Apa tonica pentru fata Argital 100ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK