11,00 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Pulbere fină pentru față, corp și păr Produs cosmetic 100% natural

ARGILÄ‚ VERDE
pulbere fină, uscată la soare
mască facială, cataplasme și plasturi pentru băi de corp, mâini și picioare.

Argila verde fină Argital este foarte rară, deoarece își are originea în mare și, în consecință, este îmbogățită cu toate elementele prezente în mare. Provine din lutării necontaminate din Sicilia.
Mod utilizare
MASCÄ‚ (FORMULA DE BAZÄ‚)
1 cană pulbere de argilă verde, 1 linguriță miere, 1 lingură ulei de migdale dulci sau măsline, ½ cană apă minerală. Aceste patru elemente sunt bogate în forțe și căldură solară.
Dizolvați mierea în jumătate de cană cu apă minerală, adăugați uleiul și amestecați bine, apoi adăugați treptat 1 cană cu pulbere de argilă verde, amestecând continuu până ce amestecul devine omogen și cremos. Aceasta este masca de bază.
Atenție: după 3 minute veți simți că masca „trage“ de față. Aceasta este o reacție normală. În unele cazuri, pielea se poate înroși după îndepărtarea măștii ceea ce este, de asemenea, o reacție normală. În cazul tenului foarte sensibil poate apare o ușoară senzație de arsură urmată de înroșirea pielii, aceasta fiind de asemenea o reacție naturală.
Important: La câteva minute după aplicarea măștii veți simți o senzație plăcută de prospețime și relaxare. După îndepărtarea măștii veți observa că pielea a devenit mai catifelată.
Mod de utilizare: Aplicați masca pe față și pe frunte cu ajutorul unei spatule și lăsați să acționeze timpul specificat în rețetă. Îndepărtați masca folosind un burete înmuiat în apă caldă.

MASCÄ‚ PENTRU TEN NORMAL (1)
La rețeta de bază adăugați o jumătate de lingură de ulei din germeni de grâu și amestecați bine. Puteți adăuga, dacă doriți, 1-3 picături de ulei esențial de levănțică. Lăsați masca să acționeze 10 minute.

MASCÄ‚ PENTRU TEN USCAT (1)
La rețeta de bază adăugați 2 linguri de infuzie de frunze de nalbă (2), jumătate de linguriță de ulei esențial de trandafiri sau limba mielului și amestecați bine. Puteți adăuga, dacă doriți, 1-3 picături de ulei din lemn de santal. Lăsați masca să acționeze 10 minute.

MASCÄ‚ PENTRU TEN GRAS (1) tonică și răcoritoare
La rețeta de bază adăugați o lingură de suc proaspăt stors de lămâie sau grapefruit și amestecați bine. Puteți adăuga, dacă doriți, 1-3 picături de ulei esențial de lămâie.
Lăsați masca să acționeze 10 minute.


MASCÄ‚ PENTRU GÂT (1) hidratantă, elasticizantă
La rețeta de bază adăugați două linguri de lapte de soia. Puteți adăuga, dacă doriți, 1-3 picături de ulei esențial din lemn de santal. Lăsați masca să acționeze 15 minute.

MASCÄ‚ PENTRU BUST (1) pentru fermitatea pielii
La rețeta de bază adăugați 2 linguri de infuzie din frunze de salvie (2) și amestecați bine.
Puteți adăuga, dacă doriți, 1-3 picături de ulei esențial de trandafiri sau ylang- ylang. Lăsați masca să acționeze 10- 20 minute.

MASCÄ‚ PENTRU COAPSE (1) pentru fermitatea pielii
La rețeta de bază adăugați 2 linguri de suc proaspăt de mere verzi sau gutui, 1 lingură de ulei din sâmburi de struguri și amestecați bine. Puteți adăuga, dacă doriți, 1-3 picături de ulei esențial de rozmarin. Lăsați masca să acționeze 10- 20 minute.

MASCÄ‚ PENTRU ABDOMEN (1) reduce balonarea
La rețeta de bază adăugați 2 linguri de ulei de ricin și amestecați bine. Puteți adăuga, dacă doriți, 1-3 picături de ulei esențial anason sau fenicul. Lăsați masca să acționeze 10- 20 minute.

MASCÄ‚ PENTRU SPATE (1) relaxantă
La rețeta de bază adăugați 2 linguri de ulei de infuzie din flori și frunze de arnică de munte și amestecați bine. Puteți adăuga, dacă doriți, 1-3 picături de ulei esențial de cuișoare sau cimbru. Lăsați masca să acționeze 15- 20 minute.


MASCÄ‚ PENTRU VERGETURI (1)
La rețeta de bază adăugați 2 linguri de suc de morcovi, 1 lingură de ulei din sâmburi de struguri, 1-2 linguri de ulei de avocado și amestecați bine. Puteți adăuga, dacă doriți, 1-3 picături de ulei esențial anason sau fenicul. Lăsați masca să acționeze 10- 20 minute.

MASCÄ‚ PENTRU TRATAMENTUL COSMETIC AL CELULITEI (1)
La rețeta de bază adăugați 1 lingură de ulei esențial de portocale dulci și amestecați bine. Aplicați masca pe zona dorită și lăsați să acționeze 10- 20 minute.

MASCÄ‚ PENTRU PÄ‚R(1)
Întărește și dă volum părului
La rețeta de bază adăugați 4 linguri de infuzie de coada calului (această mască trebuie să aibă o consistență lichidă pentru a fi ușor de aplicat pe păr și scalp) și amestecați bine. După preferință, puteți adăuga 1-3 picături de ulei esențial de ylang- ylang. Aplicați masca pe părul ud și asigurați-vă că este uniform aplicată atât pe păr cât și pe scalp, apoi acoperiți cu o cască de duș. Lăsați să acționeze 10 minute, clătiți cu apă fietbinte, apoi șamponați. Vă recomandăm folosirea unuia dintre cele trei tipuri de șampoane de la Argital : șampon pentru păr gras și antimătreață, sampon pentru păr blond sau șampon pentr păr normal.

BAIE ANTICELULITÄ‚
Umpleți cada cu apă și adăugați 3-4 mâini de pulbere de argilă. Când pulberea de argilă este adăugată în apă fierbinte, aceasta se dizolvă instantaneu. Mișcarea brațelor și membrelor în timpul băii este suficientă pentru menținerea argilei în suspensie. Baia cu argilă nu murdărește corpul, astfel încât vă recomandăm să nu vă clătiți când ieșiți din baie. Veți simți imediat că pielea a devenit mai catifelată. Puteți curăța cada de depunerile de argilă cu un jet de apă de la duș. Argila nu va înfunda instalația de scurgere a apei.

SPALATURI SI IRIGATII VAGINALE
Într-un bazin mic sau în bideu adpugați 1 lingură de pulbere de argilă verde și amestecați bine. Cu această soluție argiloasă puteți face spălături locale. Pentru irigații vaginale este nevoie să turnați soluția într-un irigator special. Nu este necesară clătirea.

BĂI DE PICIOARE SAU DE MÂINI Relaxante
Adăugați o mână de pulbere de argilă într-un bazin mic sau bideu cu apă fierbinte. Așezați mâinile sau picioarele în apă și frecați-le unele de altele până se răcește apa. Puteți adăuga dacă doriți 1-3 picături de ulei esențial de melisa sau levănțică.

(1)Adăugați mai multă pulbere de argilă dacă doriți o mască mai consistentă sau mai multă apă dacă o doriți o mască mai moale.
(2)Infuzia trebuie proaspăt preparată înainte de utilizare.

Dacă nu aveți timp să preparați aceste rețete, vă sugerăm să folosiți produsele gata preparate din gama Argital :
Argiltubo " mască de argilă gata preparată cu extract de coada calului și ulei de limba mielului.

Analiza chimică a argilei verzi:
Silicați (SiO2) 35,20%
Oxid de aluminiu (Al2O3) 9,80%
Oxid de titan (TiO2) 0,20%
Oxid de fier (Fe2O3) 4,40%
Oxid de Magneziu (MgO) 3,80%
Oxid de Calciu (CaO) 26,70%
Oxid de Sodiu (Na2O) 0,40%
Oxid de Potasiu (Ka2O) 0,40%
Oligoelemente 0,10%
Pierderi la uscare 19,00%
Capacitatea de schimb cationic bună
PH ușor alcalin

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Argila verde pentru uz extern - 500g

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK