19,00 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Balsamul de buze Dr. Bronner asigura o bariera protectoare, avand in compozitia sa doar ingrediente naturale. Ceara organica impreuna cu uleiurile de jojoba, avocado si de canepa ofera un plus de hidratare. Pentru aromele delicate se folosesc doar uleiuri esentiale.

Balsamurile de buze Dr. Bronner  contin uleiuri organice pure, fara ingrediente sintetice si conservanti si nu contin ingrediente modificate genetic.

 

INGREDIENTE

Ulei Organic de Avocado*, Ulei Organic de seminte de jojoba, Ceara de albine Organica, Ulei organic de seminte de canepa, Ulei Organic de Menta, Tocoferol.

* INGREDIENTE CERTIFICATE FAIR TRADE

SUGESTII UTILIZARE

Balsamul de buze Dr. Bronner este ideal atat pentru hidratarea buzelor, cat si pentru refacerea zonelor uscate de pe corp. Puteti folosi balsamul de buze pentru a trata mainile sau cuticulele uscate, pentru hidratarea barbiei sau a pometilor, pentru refacerea zonelorcu piele uscata.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Balsam de buze organic de Menta 4 g Dr Bronner

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK