89,00 Lei
/ 1 kilogram
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Pret per Kg.

Aceasta carne provine de la porci din rasa Mangalita, rasa cunoscuta ca avand o valoare nutrutiva si curativa superioara celorlalte rase. Carnea de porc din rasa Mangalita are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati, colesterol redus, carnea fiind recomandata persoanelor cu risc cardiac ridicat.

Producator: Sc.Toto Srl, Localitatea Lapusel 90A, Jud.Maramures

Acest produs este livrat proaspat, refrigerat, transportat in lada frigorifica. Ambalat in vid si etichetat de catre producator. Cantitatile ambalate pot varia fata de comanda initiala, gramajul final urmand sa fie confirmat telefonic.

Produs disponibil pentru livrare Vineri, in Bucuresti si Ilfov, si Sambata pentru restul oraselor, in baza unei precomenzi plasate in zilele de L M M.

Recenzii client 1 item(s)

cea mai buna la cuptor
cea mai buna carne pe care am gatit-o vreodata in cuptor.
recomand! nu gratar, ci in tava la cuptor; daca o gatesti suficient, nici nu ai nevoie de cutit ca sa o mananci, se rupe doar cu furculita... Recenzia lui Razvan / (Postat la data 20.06.2017)

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Ceafa porc - rasa Mangalita

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK