15,80 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Ceai VERDE Bio Yogi Tea. Ceai Ayurvedic cu condimente și ceai verde Delicat, parfumat și liniștitor, este alternativa pentru un ceai ușor și reîmprospător, 15 pliculețe a 2 g

Delicat, parfumat și liniștitor, ceaiul verde Yogi Tea este alternativa ușoară și reîmprospătoare a aromei bogate și puternice a ceaiului negru tradițional. Acest ceai reunește un amestec de ceai verde bio cu aromele picante ale ghimbirului și gustul dulce al cardamomului. Atributele cunoscute ale ceaiului verde sunt o completare minunată a acestor arome.
Pentru a savura o ceașcă aromată de ceai Verde Yogi Tea, turnați apă proaspăt fiartă peste pliculețul cu ceai. Lăsați să infuzeze aproximativ 7 minute sau mai mult dacă doriți o aromă mai puternică. Gustați înainte de a adăuga îndulcitorul preferat sau lapte și lăsați aromele pe care le gustați să vă inspire proporțiile perfecte. Fie ca fiecare ceașcă de ceai să trezească dragostea și compasiunea în inimile fiecăruia dintre noi. Să recunoaștem că aceeași licărire indescifrabilă de viață care sălășuiește în noi, sălășuiește în toate ființele.

Ingrediente: scorțișoară*, ceai verde* (20%), mentă creață*, cardamom*, ghimbir*, cuișoare*, piper negru*, extract de scorțișoară (aromă naturală), ulei de ghimbir*.
*din culturi certificate biologic.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Ceai bio Verde 30g

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK