Concept

PotecaVerde.ro este magazinul ecologic online, inspectat si certificat, unde gasesti alimente, cosmetice sau produse de uz casnic sanatoase si curate, neatinse de substanțele toxice care ne-au invadat viața.

Suntem locul de unde iti poti face cumparaturile de acasa, la orice ora din zi sau noapte, avand siguranta si linistea ca produsele cumparate nu contin substante chimice sau E-uri, acestea fiind produse sau cultivate in agricultura ecologica. Nu trebuie decât sa răsfoiești cu atenție oferta noastră si vei găsi tot ce iti dorești, produse certificate, atent selectate, de la producători si furnizori de încredere.

Misiune

Misiunea noastra este de transforma consumul de produse bio si naturale, dintr-un consum de nisa, restrans, intr-un stil de viata obisnuit si la indemana cat mai multor dintre romani. Pentru a fi sanatosi si a reveni la adevar, ne propunem ca impreuna sa alegem produse "curate", care pana nu demult puteau fi gasite la tot pasul.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK