36,40 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Produs cosmetic natural.

Recomandat împotriva vânătăilor Arnica, cu florile sale galbene, este o plantă medicinală care crește în zonele de munte în locuri unde se întâlnesc trei elemente deosebite: liniște, răcoare și lumină. În ciclul său de viață arnica absoarbe toată lumina din jur și concentrează toate principiile preluate din lumină în flori, frunze și rădăcini. Aceste principii active, combinate cu forțele fine ale căldurii sunt concentrate în crema cu arnică Argital.

Crema cu arnică ajută la înlăturarea vânătăilor. Poate fi folosită și pentru față și pentru corp. Pentru un somn liniștit: Pentru relaxarea tensiunilor acumulate în timpul zilei, seara puneți picioarele aproximativ 10 minute în apă caldă în care adăugați o cantitate mică de argilă verde Argital. Apoi uscați picioarele, aplicați cremă cu arnică și masați până la gleznă. Acest tratament plăcut vă va da un somn liniștit.

Mod de utilizare Întindeți un strat generos de cremă cu arnică pe zona care urmează a fi tratată și masați, de preferat prin mișcări circulare în sensul acelor de ceasornic (1), până este complet absorbită în piele. Crema cu arnică poate fi aplicată de mai multe ori pe zi.(1) Mișcările circulare chiar și de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătățirea circulației lichidelor în țesuturi. Recomandăm mișcările în sensul acelor de ceasornic pentru cei care locuiesc în emisfera nordică și mișcări în sens antiorar pentru cei care locuiesc în emisfera sudică. Este cunoscut că în emisfera nordică apele circulă în sens orar pe când în emisfera sudică circulă în sens antiorar.

Ingrediente: apă, ulei de migdale dulci, glicerină, alcool, polyglyceryl distearate, potassium palmitoyl/hydrolized wheat protein/glyceryl stearate/cetearyl alcohol, cetyl alcohol, extract de arnică de munte, Solum Fullonum, ulei de levănțică*, ulei de roiniță, tocopherol, acid lactic, extract de smirnă, extract de dracilă, gumă de xantan. *compoziția uleiurilor esențiale naturale: citral, citronellol, limonene, geraniol, linalool

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Crema cu arnica Argital, 50 ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK