47,50 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Cremă de violete pentru față, non alergică.

Pentru persoane cu pielea deosebit de sensibilă.

 

Cremă de violete pentru față, non alergică - 50 ml

Cu gel de argilă verde și extract de violete

Nu contine alergeni.

Nu contine conservanti.

Crema de violete Argital fără alergeni sau conservanți, originală și inovativă, este destinată persoanelor care iubesc cosmeticele naturale de înaltă calitate și în special celor a căror ten nu tolerează parfumurile, conservanții, coloranții artificiali și substanțele chimice în general. Ingredientele cremei cu violete Argital fără alergeni și conservanți sunt certificate ca naturale și organice. Crema de violete Argital, fără alergeni și conservanți, nu conține ingrediente de origine animală motiv pentru care este recomandată în mod special pentru vegetarieni.

Ingrediente BIO: ulei de migdale, alcool, ulei de măsline, extract de trei-frați-pătați (Viola Tricolor), extract de gălbenele. Ingrediente: apă, ulei de migdale, glicerină, potassium palmitol hydrolized, proteine din grau, gliceryl stearate, cetearyl alcool, alcool, cetyl alcool, ulei de măsline, extract de smirnă, extract de dracilă, Solum Fullonum.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Crema de violete pentru fata - non alergica 50ml Argital

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK