31,60 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Cremă pentru mâini, non alergică, 50 ml

Pentru persoane cu pielea deosebit de sensibilă!

Ingrediente BIO: apă, ulei de migdale, alcool, ulei de măsline, extract de trei-frați-pătați (Viola Tricolor), extract de gălbenele.

Cremă pentru mâini, non alergică, 50 ml

Crema de mâini Argital fără alergeni sau conservanți, originală și inovativă, este destinată persoanelor care iubesc cosmeticele naturale de înaltă calitate și în special celor a căror ten nu tolerează parfumurile, conservanții, coloranții artificiali și substanțele chimice în general. Ingredientele cremei de mâini Argital fără alergeni și conservanți sunt certificate ca naturale și organice.

Crema de mâini Argital, fără alergeni și conservanți, nu conține ingrediente de origine animală motiv pentru care este recomandată în mod special pentru vegetarieni și vegani. 

Ingrediente BIO: alcool, extract de trei-frați-patati( Viola Tricolor), extract de levănțică, extract de echinacea, extract degălbenele, unt de cacao, extract de helucrysum italicum. Ingrediente:apă, glicerină, ulei de jojoba, polygliceryl 6 distearat, alcool, extract de trei-frați-pătrați (Viola Tricolor), cetyl alcool, extract de levănțică, extract de echinacea, extract de glălbenele, Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, unt de cacao, extract de helicrysum italicum. Nu conține alergeni. Nu conține conservanți.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Crema pentru maini - non alergica 50ml Argital

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK