36,40 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

ARGITAL -Cremă pentru picioare - 75 ml Ideală pentru picioare obosite și umflate.

Înlătură oboseala și umflăturile, reduce mirosul neplăcut și relaxează.

Uleiurile de levănțică, melisa, mentă, lămâie și cimbru conținute de crema pentru picioare de la Argital relaxează, împrospătează și igienizează picioarele obosite, umflate și transpirate. Extractul de iederă, mușețel rozmarin și gelul de argilă verde întăresc această acțiune.

Uleiurile vegetale pure din germeni de grâu și migdale dulci hrănesc și înmoaie pielea.

Mod de utilizare: Întindeți un strat generos de cremă pe talpă și glezne, de preferat prin mișcări circulare în sensul acelor de ceasornic (1), până ce crema se absoarbe în piele. Crema poate fi aplicată de câteva ori pe zi. (1)Mișcările circulare chiar și de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătățirea circulației lichidelor în țesuturi.

Recomandăm mișcările în sensul acelor de ceasornic pentru cei care locuiesc în emisfera nordică și mișcări în sens antiorar pentru cei care locuiesc în emisfera sudică. Este cunoscut că în emisfera nordică apele circulă în sens orar pe când în emisfera sudică circulă în sens antiorar.

Ingrediente: apă, ulei de migdale dulci, glicerină, cetyl alcohol, polyglyceryl distearate, alcool, potassium palmitoyl/ hydrolized wheat protein/ glyceryl stearate/cetearyl alcohol, ulei din germeni de grâu, extract de mușețel roman, extract de iederă, extract de rozmarin, extract de arnică de munte, Solum Fullonum, ulei de roiniță*, ulei de levănțică*, ulei de mentă*, ulei din coji de lămâie, ulei de cimbru*, extract de smirnă, extract de dracilă, acid lactic, *compoziția uleiurilor esențiale naturale: limonene, linalool, citral, citronellol, geraniol.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Crema pentru picioare, 75 ml Argital

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK