57,00 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Efect de slăbire și anticelulită

Produs cosmetic natural.

Nu conține conservanți.

Uleiurile esențiale pure de portocale, lămâi, fenicul, rozmarin, tămâie și levănțică dau un efect bine definit de slăbire și anticelulită, alături de urzică, gălbenele, crețușcă, alge brune sau iederă. Uleiurile vegetale pure de jojoba, migdale dulci și germeni de grâu, bogate în vitamina naturală 

Ele hrănesc pielea și o fac mai netedă, mai moale și mai elastică. Apa proaspătă de izvor reîmprospătează și înviorează pielea. Gelul de argilă verde uscată la soare, cu acțiunea sa coloidală, generează o acțiune anti îmbătrânire, menținând pielea moale și mult mai elastică. Mod de utilizare Aplicați cu vârful degetelor crema pentru slăbire Florange și masați ușor în sensul acelor de ceasornic  până crema este complet absorbită în piele.

 Vitamina E acționează împotriva radicalilor liberi care sunt una din principalele cauze ale îmbătrânirii precoce a pielii și apariției premature a ridurilor. (2) Mișcările circulare chiar și de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătățirea circulației lichidelor în țesuturi. Recomandăm mișcările în sensul acelor de ceasornic pentru cei care locuiesc în emisfera nordică și mișcări în sens antiorar pentru cei care locuiesc în emisfera sudică. Este cunoscut că în emisfera nordică apele circulă în sens orar pe când în emisfera sudică circulă în sens antiorar.

Ingrediente: apă, ulei de jojoba, alcool, potassium palmitoyl/hydrolized wheat protein/ glyceryl stearate/cetearyl alcohol, ulei de migdale dulci, glicerină, extract de alge brune laminaria cloustoni, cetyl alcohol, extract de iederă, extract de crețușcă, ulei de portocale dulci*, ulei de măsline, ulei din germeni de grâu, ulei din coajă de lămâi*, extract de gălbenele, extract de urzică, ulei de fenicul*, ulei de rozmarin*, ulei de tămâie, ulei de levănțică*, Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, acid lactic. *compoziția uleiurilor esențiale naturale: limonene, citral, linalool.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Crema anticelulitica Florange - 200 ml Argital

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK