33,30 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Recomandată împotriva durerilor de spate, umeri, gât, coate, genunchi, încheieturi.

Conține ulei esențial pur de camfor, gel de argilă verde.

Este recomandată împotriva durerilor de gât, umeri, spate, dureri articulare sau musculare.

Poate fi folosită ca atare sau după folosirea pachetului cu nămol.

Uleiurile esențiale de camfor, cimbru, niaouli, gaultheria procumbens, terebentină împreună cu extractul de arnică de munte și gelul de argilă verde sunt eficiente imediat pentru numeroase părți ale corpului.

Mod de utilizare Aplicați un strat generos de cremă cu nămol Argital pe suprafața tratată și masați, preferabil prin mișcări circulare în sensul acelor de ceasornic (1) până crema este absorbită în piele. Crema cu nămol poate fi aplicată de câteva ori pe zi. Pentru rezultate eficiente, aplicați crema cu nămol după folosirea pachetului cu nămol de la Argital. Dacă acest lucru nu este posibil puteți folosi doar crema cu nămol.

Ingrediente: apă, ulei de migdale dulci, glicerină, potassium palmitoyl/ hydrolizedwheat protein /glyceryl stearate/cetearyl alcohol, cetyl alcohol, ulei de gaultheria procumbens*, ulei de camfor*, turpentină, ulei de cimbru*, ulei de niaouli*, extract de arnică de munte, ulei de levănțică*, Solum Fullonum, acid lactic. *compoziția uleiurilor esențiale naturale: citral, limonene, linalool. (1)Mișcările circulare chiar și de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătățirea circulației lichidelor în țesuturi. Recomandăm mișcările în sensul acelor de ceasornic pentru cei care locuiesc în emisfera nordică și mișcări în sens antiorar pentru cei care locuiesc în emisfera sudică.

Este cunoscut că în emisfera nordică apele circulă în sens orar pe când în emisfera sudică circulă în sens antiorar. Produs cosmetic natural. Nu conține conservanți.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Crema cu namol impotriva durerilor - 50 ml Argital

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK