41,77 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Conține uleiuri vegetale pure din germeni de grâu și avocado.

Produs cosmetic natural.

Nu conține conservanți

Crema pentru fermitatea pielii Flore de la Argital are o acțiune puternică de întărire a fermității pielii, fiind recomandată în special pentru coapse, fese, abdomen și piept.

Uleiurile vegetale pure de germeni de grâu, avocado, migdale dulci, împreună cu uleiurile esențiale pure de ylang- ylang, lemn de santal, levănțică, lămâie și gelul de argilă verde bogat în oligoelemente înviorează pielea.

Mod de utilizare Aplicați cu vârful degetelor crema pentru fermitatea pielii Flore și masați ușor în sensul acelor de ceasornic(1) până crema este complet absorbită în piele. (1) Mișcările circulare chiar și de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătățirea circulației lichidelor în țesuturi. Recomandăm mișcările în sensul acelor de ceasornic pentru cei care locuiesc în emisfera nordică și mișcări în sens antiorar pentru cei care locuiesc în emisfera sudică. Este cunoscut că în emisfera nordică apele circulă în sens orar pe când în emisfera sudică circulă în sens antiorar.

Ingrediente: apă, ulei de migdale dulci, glicerină, polyglyceryl distearate cetyl alcohol, potassium palmitoyl/hydrolized wheat protein/glyceryl stearate/ cetearylalcohol, alcool, ulei din germeni de grâu, ulei de avocado, ulei de ylang- ylang*, ulei de santal*, ulei de levănțică*, ulei din coajă de lămâie*, Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, acid lactic. *compoziția uleiurilor esențiale naturale: benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl salicylate, eugenol, farnesol, geraniol, isoeugenol, linalool, citral, limonene.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Crema pentru fermitatea pielii Flore - 200 ml

Abonare newsletter

Abonare newsletter

Certificat Eco
Magazin inspectat si certificat ecologic
Afla mai multe
Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK