Cum comand?

1. Inregistrare cont

Va creati propriul cont la butonul “Intra in cont” si completati datele. Veti primi prin e-mail un link de activare a contului. Dupa activare intrati in cont cu numele de utilizator si parola. Pe adresa de e-mail furnizata veti primi notificari despre comenzi. In contul dumenavoastra aveti posibilitatea de a va introduce si edita atat adresa de livrare la care doriti sa va fie livrate produsele, cat si adresa de facturare, daca este cazul.

2. Cos de cumparaturi

Pentru a comanda un produs aveti urmatoarele optiuni:

a. Adaugati produsele dorite la “Cosul de cumparaturi” apasand butonul “Cumpara” si finalizand comanda ca vizitator neinregistrat si urmarind pasii ceruti.

b. Va creati propriul cont la butonul “Intra in cont” si completati datele. Aveti posibilitatea sa alegeti produsul sau produsele preferate si sa le adaugati in “Cosul de cumparaturi”. Dupa ce sunteti sigur ca ati adaugat produsele pe care le-ati dorit trebuie sa apasati pe butonul de “Finalizare comanda”. Dupa ce ati apasat acest Buton se vor incarca automat datele dumneavoastra personale precum si adresele de livrare memorate de contul dumneavoastra. Modalitatea de plata disponibila este ramburs, la livrarea comenzii. Comanda procesata va fi trimisa automat si pe adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat. In calitate de ”Client inregistrat” constituie avantaj faptul ca datele dumneavoastra personale precum si informatiile legate de livrare se incarca automat in momentul finalizarii comenzii.

Pentru a adauga un produs in “Cosul de cumparaturi” alegeti produsul dorit si numarul de bucati. La produsul dorit apasati butonul “Cumpara”. Pentru a continua cumparaturile apasati butonul “Continua cumparaturile”, apoi dati click pe “Cosul meu” si finalizati comanda alegand judetul, modalitatea de plata si completand campurile de informatii solicitate. Costul final va include pretul produsului si costul livrarii. Toate preturile sunt fara TVA inclus. Dupa ce ati trimis comanda, inainte de a fi prelucrata, veti primi un e-mail care confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra. Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare ai site-ului.

Pentru informatii suplimentare si preluare comenzi telefonice sau e-mail va rugam sa ne contactati la urmatoarele date:

Informatii si comenzi:

Telefon: +40 728.80.64.80

E-mail: office@potecaverde.ro

Program relatii cu clientii:

Luni -Vineri: 9:00 - 17:00

Mai multe detalii cu privire la livrarea produselor puteti consulta aici.

 

 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK