40,20 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Detergent superconcentrat, recomandat atât pentru spălare manuală cât și cu mașina. Datorită ingredientelor active, nu este necesară folosirea balsamului.

Mod de utilizare: Spălare cu mașina: dizolvați 1-2 linguri de detergent BIOLAVO pentru lână și țesături delicate în apă caldă și turnați în sertarul de detergent al mașinii. Selectați programul de spălare pentru lână și țesături delicate. Selectați temperatura apei la 30°C. Nu stoarceți rufele. Uscați rufele la umbră și departe de surse de căldură.

Spălare manuală: Umpleți ligheanul cu apă călduță (30°C). Dizolvați o lingură de detergent BIOLAVO pentru lână și rufe delicate în apă caldă și turnați în lighean. Înmuiați rufele între 5 și 15 minute sau spălați imediat. Clătiți fără să stoarceți și puneți la uscat la umbră și departe de surse de căldură. În timp ce spălați veți inhala parfumul uleiurilor esențiale de levănțică și pin. Extractul de nalbă conținut în detergentul BIOLAVO pentru lână și țesături delicate, bogat în mucilagii nu protejează doar mâinile ci îmbunătățește spălarea și înmoaie fibrele. Argila verde uscată la soare înmoaie apa de spălat.

Ingrediente: agenți tensioactivi ionici și non ionici, extract de nalbă, gel de argilă verde uscată la soare, uleiuri esențiale de levănțică și pin, sare de mare. Uleiurile naturale esențiale conțin: Linalool, Limonene.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Detergent bio pentru lana si tesaturi fine 1L Biolavo

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK