28,00 Lei
/ 750 mililitri
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Certificat ECO Label.

Solutie pentru spalat vase naturala, care actioneaza puternic impotriva grasimii, nu impotriva pielii. Va recomandam sa turnati pe burete doar o picatura de solutie, pentru a testa puterea acestei formule concentrate. Solutia poate fi folosita si ca sapun lichid pentru maini.

CANTITATE: 750 ml

INGREDIENTE: apa, surfectant derivat din ulei din miez de nuca de cocos 100%natural, sare, ulei esential de pere certificat organic de NOP.

PROPRIETATI: Ultra-concentrat, curata peste 190 de vase/sticla Non-poluant, 100%biodegradabil, non-toxic, natural -fara organisme modificate genetic

INTREBUINTARI: Folosit pentru spalatul vaselor de mana Poate fi folosit si ca sapun lichid pentru maini

Mod de folosire: Solutie concentrata folositi - ca atare - o picatura pe buretele de vase - diluat - o lingurita (5ml.)diluat intr-un bol normal cu apa (400ml.) 

TOATE PRODUSELE DIN GAMA EARTH FRIENDLY PRODUCTS SUNT 100%NATURALE, CU INGREDIENTE CERTIFICATE ORGANIC, SUNT BAZATE PE PLANTE, AU PH NEUTRU, SUNT VEGANE, NU SUNT TESTATE PE ANIMALE, NU CONTIN FORMALDEHIDA, NU CONTIN DIOXINA, INGREDIENTE PETROCHIMICE, CLOR, FOSFATI, PARFUMURI SINTETICE SAU ORGANISME MODIFICATE GENETIC.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Detergent bio pentru vase/biberoane - pere, 750ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK