34,00 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Certificat ECO Label.

Gel pentru masina de spalat vase cu aroma de lavanda.

Fara continut de fosfati caustici, fara clor. Acest gel pe baza de plante are un PH neutru si este 100% biodegradabil. Functioneaza excelent pe farfurii, argintarie si alte obiecte din sticla.

CANTITATE: 946ml (38 de incarcari)

FOLOSITI DOAR UN CAPAC DE SOLUTIE PT.O SPALARE! O cantitate mai mare nu ii sporeste eficienta!

INGREDIENTE:apa purificata, citrat de sodiu, guma de xathan, surfectant biodegradabil cu spumare redusa, etanol derivat din porumb, enzime, ulei esential de lavanda certificat organic de NOP.

PROPRIETATI: pH 4-5, delicat cu pielea spre deosebire de alti detergenti automati de spalat vase non-poluant , 100% biodegradabil, non-toxic, natural fara fosfati, clor sau ingrediente derivate din petrol nu contine clor sau agenti de albire nivel scazut de spuma indeparteaza petele dificile usor de reciclat - #2HDPE recipient plastic -fara organisme modificate genetic

INTREBUINTARI: folosit pentru masina de spalat vase suficient de delicat pentru a spala vase , portelan, argint poate fi folosit la orice temperatura Mod de intrebuintare: Turnati cantitatea egala cu un capac in locul special prevazut la masina de spalat vase.(exact acolo unde de obicei puneti pastila solida). Aceasta solutie este concentrata si contine si solutia de clatire, eci nu mai este nevoie sa folositi o alta pastila pt clatire.

TOATE PRODUSELE DIN GAMA EARTH FRIENDLY PRODUCTS SUNT 100%NATURALE, CU INGREDIENTE CERTIFICATE ORGANIC, SUNT BAZATE PE PLANTE, AU PH NEUTRU, SUNT VEGANE, NU SUNT TESTATE PE ANIMALE, NU CONTIN FORMALDEHIDA, NU CONTIN DIOXINA, INGREDIENTE PETROCHIMICE, CLOR, FOSFATI, PARFUMURI SINTETICE SAU ORGANISME MODIFICATE GENETIC.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Solutie bio pt.masina de spalat vase - 946ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK