22,00 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate. Cu ulei esential de lamaie din agricultura ecologica. Garanteaza o spalare uniforma, fara pete, chiar si la temperaturi scazute.

Mod de folosire: pentru spalare manuala: diluati 60 ml de detergent in 5 litri de apa; pentru masina de spalat: puneti 100ml detergent direct in cuva masinii de spalat, impreuna cu hainele.

Detergentul lichid pentru haine albe si colorate Biolu: - lasa fibrele dn tesaturi sanatoase deoarece nu contine silicon, agenti de inalbire sintetici, care se depoziteaza pe fibre si pot irita pielea chiar si dupa limpezire; - nu face spuma in exces si este bland cu pielea deoarece nu contine betaina; - este termosenzitiv: se subtiaza la temperaturi ridicate, si devine mai vascos la temperaturi scazute.

Compozitie: <5% sapun vegetal, surfactanti anionici din plante (fara etoxilati), surfactanti non-ionici din plante (fara etoxilati), ulei esential de lamaie.

Acest produs este: 100% BIODEGRADABIL 100% VEGETAL FARA‚ DERIVATE ANIMALE FARA‚ DERIVATE PETROCHIMICE FARA‚ PEG SI PARABENI FARA‚ LAURETH, SLES FARA‚ EDTA SI GMO FARA‚ COLORANTI SI SILICON FARA‚ PARFUM SINTETIC TESTAT DERMATOLOGIC Fabricat in Italia

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate lamaie 1L Biolu

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK