14,82 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Faina integrala de mei brun FARA GLUTEN, 425g.

Ideala pentru prepararea in casa a hranei bebelusilor, copiilor sau a batranilor. Se poate consuma rehidratat cu apa, lapte sau lapte vegetal. Singura sau in amestec cu faina din diverse cereale, se foloseste la prepararea prajiturilor, biscuitilor, painii sau clatitelor.

Fara coloranti si conservanti.

Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).

Reteta pentru mic dejun mei brun (1 portie): 2 linguri de faina de mei brun se amesteca cu 2 linguri de apa si se lasa la frigider peste noapte la umflat. Dimineata poate fi amestecat cu 1 mar ras, 2 linguri de stafide, 1 lingura de seminte de floarea soarelui si 150g de iaurt natur, etc. Reteta Biscuiti din mei (50-60 biscuiti): 125g de unt moale se amesteca cu 125g de miere, ½ lingurita de vanilie (sau esenta), ½ lingurita de scortisoara, un praf de sare se mixeaza energic pana devin o spuma. Apoi se adauga 250g de faina de mei brun, amestecand pana la obtinerea unui aluat omogen. Pe o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza aluatul cu lingura sau aparatul de spritat, la distanta de cca 2cm. Se da tava la cuptorul preincalzit la 175º C timp de 12-15 min.

Ingrediente: faina integrala de mei brun*.

*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Poate contine urme de lupin.

Valori nutritionale/100g: Energetica – 1408 Kj/335 kcal; Grasimi (g) – 4 Din care acizi grasi saturati (g) 0,4; Glucide (g) – 56 din care zaharuri (g) 1,3; Fibre alimentare (g) – 17,0; Proteine (g) – 10,2; Sare (g) – 0,04.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Faina integrala de mei brun (fara gluten) Bauckhof 425g

Abonare newsletter

Abonare newsletter

Certificat Eco
Magazin inspectat si certificat ecologic
Afla mai multe
Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK