17,70 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Fasolea mung provine din Asia, unde este o cultura traditionala.

Contine multa vitamina C, vitamine din grupa B, vitamina E, fier si potasiu, iar albuminele, lipidele si amidonul acesteia sunt foarte usor asimilabile.

În bucataria ayurvedica, fasolea mung este considerata un aliment aducator de echilibru. Fata de fasolea europeana este mult mai dulce si fierbe mai usor. Se poate consuma ca si fasolea europeana sau se poate lastari, tinandu-se 4 ore la lumina iar restul la intuneric pâna când cresc muguri lungi de 5 cm, plini de vitamine, minerale si enzime, usor de digerat în stare cruda sau usor opariti.

Boabele încoltite se adauga în supe asezonate cu busuioc sau rozmarin, iar mugurii se consuma sub forma de salate, chiar si de catre copii.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Fasole mung bio 500g

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK