6,21 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Ferment ecologic fara drojdie si gluten, pentru copt paine.

Produs fara drojdie, gluten, lactoza sau organisme modificate genetic, certificat ecologic DE-ÖKO-006.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Ingrediente: Amidon de porumb (cultura starter).

Informatii nutritionale/100g:

Energie 1536 kj/361.7 kcal, proteine 0.6 g, carbohidrati 87.8 g (din care glucide 0.6 g), lipide 0.9 g (din care acizi grasi saturati <0.9 g), fibre <0.1 g, sodiu 0.013 g.

Mod de intrebuintare:

Ingrediente necesare:

  • un plic de ferment pentru copt
  • 550 g faina integrala (a nu se folosi faina de secara)
  • o lingurita sare de mare
  • 500 ml apa calduta.

Preparare:

  1. Se toarna intr-un bol 350 ml de apa calda si cotinutul unui plic de ferment pentru copt, amestecand usor. Se adauga 300 g de faina si se amesteca usor din nou (nu se folosesc linguri de metal). La sfarsit se presara faina deasupra aluatului format, se acopera bolul cu un prosop, se introduce intr-o punga (efect termic) si se lasa 12 ore la o temperatura constanta (30-35 °C).
  2. Se adauga apoi, amestecand, 150 ml de apa calda si, dupa aceea, 150 g de faina. La sfarsit se presara din nou faina deasupra aluatului si se lasa la dospit timp de 5-8 ore, la temperatura constanta. Aluatul va trebui sa-si dubleze volumul.
  3. Se adauga o lingurita de sare de mare si 100 g de faina si se framanta. Se aseaza aluatul intr-o tava unsa in prealabil si se lasa pentru inca doua ore la temperatura de 30-35 °C.
  4. Se pune aluatul in cuptorul preincalzit la temperatura de 180 °C timp de 60 de minute.
  5. Se lasa painea la racit pe un gratar.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Ferment natural pentru coacerea painii 20g Biovegan

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK