5,50 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Grâul este originar din Asia de sud-vest, cele mai vechi dovezi arheologice referitoare la cultivarea grâului au fost descoperite în Siria, Iordania, Turcia, Armenia și Irak, acum aproximativ 10000 de ani.

Bobul de grau contine calciu, magneziu, fosfor, aproape toate vitaminele B, antioxidanți precum vitamina E, celuloza, fibre. Prelucrat adecvat, grâul pastrează toate aceste elemente, de aceea cel mai recomandat este consumul lui sub forma de grâu încoltit.

Grâul încoltit poate fi folosit si fara sa urmezi o cură propriu-zisă, ci consumat pur, ca aliment. Boabele germinate se pot adaugă în salate de legume, au un gust foarte bun alături de rosii, ciuperci, salată verde, ceapă.

Produs certificat din agricultură ecologică românească.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Grau bio, 500g

Abonare newsletter

Abonare newsletter

Certificat Eco
Magazin inspectat si certificat ecologic
Afla mai multe
Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK