53,76 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Lapte vegetal demachiant - 200 ml. Demachiant cu uleiuri esențiale pure. Produs natural, nu conține conservanți. Laptele vegetal Argital este bogat în ingrediente naturale prețioase care curăță pielea feței fără a altera caracterul ei natural. Uleiul vegetal pur de migdale dulci îndepărtează impuritățile și microparticulele grase de pe piele, menținând-o mai moale și mai elastică. Apa pură de izvor curăță și împrospătează. Uleiurile esențiale pure de ylang- ylang, mușcate și levănțică stimulează și conferă o mireasmă dulce foarte plăcută. Coada calului, prin forțele silicaților, fac pielea mai luminoasă și mai netedă.

Gelul de argilă verde uscată la soare are acțiune anti îmbătrânire. Mod de utilizare Puneți cantitatea dorită de lapte demachiant pe o dischetă de vată, un burete sau în palmă și întindeți pe față prin mișcări circulare în sensul acelor de ceasornic (1). (1)Mișcările circulare chiar și de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătățirea circulației lichidelor în țesuturi. Recomandăm mișcările în sensul acelor de ceasornic pentru cei care locuiesc în emisfera nordică și mișcări în sens antiorar pentru cei care locuiesc în emisfera sudică. Este cunoscut că în emisfera nordică apele circulă în sens orar pe când în emisfera sudică circulă în sens antiorar. Ingrediente: apă, ulei de migdale, alcool, potassium palmitoyl hydrolized wheat protein/glyceryl stearate/cetearyl alcohol, extract de coada calului, ulei de ylang- ylang*, ulei de mușcată*, ulei de levănțică*, Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, acid lactic. *compoziția uleiurilor esențiale naturale: benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl salicylate, eugenol, farnesol, geraniol, isoeugenol, linalool, citronellol, limonene.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Lapte demachiant 200ml Argital

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK