41,77 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

ARGITAL - Lapte protector pentru copii - 150 ml

Laptele protector pentru curățare Argital baby, conține ingrediente 100% naturale, non alergice, fiind astfel sigur și eficient. Puterea subtilă a panseluțelor ameliorează roșeața pielii, gelul de argilă verde absoarbe și protejează, florile de gălbenele și mușețel calmează iar uleiurile vegetale pure de migdale dulci și măsline înmoaie pielea.

* Alergeni prevăzuți în LD 15/02/2005 N50

Mod de utilizare: Seara, curățați pielea cu LAPTE PROTECTOR PENTRU CURATARE, lăsați pielea să se usuce apoi aplicați PUDRÄ‚ PROTECTOARE distribuind-o uniform cu vârful degetelor sau un tampon de bumbac, apoi așezați scutecul. Dimineața, curățați pielea cu LAPTE PROTECTOR PENTRU CURÄTARE, lăsați pielea să se usuce apoi aplicați CREMÄ‚ PROTECTOARE, masând ușor până se resoarbe în piele, apoi așezați scutecul.

Ingrediente: apă de izvor, extract de panseluțe (Viola tricolor), extract de gălbenele, extract de mușețel, ulei de măsline, ulei de migdale, poligliceril-6-distearat, alcool, Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, extract de vanilie. Ingrediente BIO: extract de panseluțe, extract de gălbenele, extract de mușețel, alcool, ulei de măsline, ulei de migdale dulci, extract de vanilie.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Lapte protector pentru copii, 150 ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK