42,00 Lei
/ 1000 grame
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Premix pentru dieta fara gluten, adaptata persoanelor cu intoleranta la gluten. Garantat fara: gluten, lapte, oua, lactoza. Cu acest mix, Allergo va propune sa retraiti placerea de a prepara retete delicioase precum paine, tarte, prajituri si gustari. Reteta de paine (pentru 2 paini de 400g). Ingrediente: 500g de mix de paine si patiserie, 450ml de apa claduta, 20g de unt sau margarina, 3g de sare, 1 plic de drojdie uscata (8g). Preparare: preincalziti cuptorul la 40º C; adaugati drojdia in apa calduta pentru rehidratare; intr-un bol mare amestecati mix-ul de faina cu sare; se adauga untul moale si se incorporeaza mix-ul de apa cu drojdie; amestecati cu o lingura pana obtineti un continut omogen apoi puneti continutul intr-o tava unsa; puneti tava la cuptor la 40º C timp de 45 min; cand aluatul a cresut, crestati cu un cutit si umeziti suprafata cu apa; coaceti la 210º C timp de 30 de minute. Reteta aluat de tarta (6-8 pers). Ingrediente: 160g mix de paine si patiserie, 100g zahar pudra, 75g unt sau margarina, 1 ou, 1 praf de sare. Preparare: intr-un bol amestecati premixul cu sarea si zaharul; adaugati untul taiat cubulete, iar cu 2 furculite spate in spate zdrobiti untul impreuna cu premixul pana obtineti un aluat sfaramicios; incorporati oul si framantati pana obtineti un aluat omogen si dati la frigider pentru 20 min; preincalziti cuptorul la 180º C. Deoarece aluatul este lipicios, intindeti-l mai intai pe masa de lucru cu palmele, apoi finisati cu un sucitor pudrat din belsug cu mix de faina. Asezati aluatul in tava, intepati-l din loc in loc cu furculita si apoi adaugati umplutura; dati la cuptor timp de 25 min. Ingrediente: Mix: amidon de porumb, dextroza (porumb), faina de hrisca, agenti de ingrosare (guma de guar, guma de roscova). Drojdie: drojdie uscata de bere (Saccharomyces cerevisiae), emulsifiant (E491). A se pastra la loc uscat de racoros. Valori nutritionale/100g: Valoare energetica (kcal) " 352,0; Proteine (g) " 1,5; Glucide (g) " 84,0 din care zaharuri 11,8; Lipide (g) " <0,5 din care saturate <0,1; Fibre (g) " 5,0; Sodiu (g) " <0,04.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Mix de paine si patiserie fara gluten&lactoza, 1000g

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK