Data de expirare produs 15/11/2017
16,90 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Ingrediente: seminte germinate 80% (in auriu, hrisca, susan, floarea soarelui), smochine,stafide, caise, toate provenind din agricultura ecologica.

Germinarea semintelor creste semnificativ continutul acestora de vitamine, minerale, enzime, acizi grasi nesaturati, antioxidanti.

Germinarea facuta de noi are loc in conditii controlate de temperatura si umiditate pentru a obtine un germene bine dezvoltat, proces care, in functie de tipul de seminte, poate dura pana la 3 zile.

Fulgii de cereale si musliul crocant obisnuit sunt obtinuti prin procesarea semintelor la temperaturi mai mari de 100°C, fapt care duce la distrugerea masiva a componentelor vii ale acestora. Produsul nostru este obtinut doar din ingrediente care, in intregul lant de procesare, nu au fost tratate la mai mult de 42°C(temperatura care nu distruge componentele vii ale produsului).

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Musli bio din hrisca, susan, in si floarea soarelui 300gr

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK