69,00 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Un omagiu adus luxuriantului paradis impadurit si inflorit din anticul Hawaii, acest amestec combina dulcele din Pikake " o floare de iasomie delicata si rafinata originara din Hawaii " cu lemnul de santal.

Cea mai veche varianta de parfum ia o forma moderna, noul parfum solid de la Pacifica este facut din soia organica si ceara de nuca de cocos , semnatura parfumului Pacifica se amesteca cu uleiuri esentiale si naturale. Parfumul solid Waikiki Pikake cu aroma complexa si sexy este adorabil, in totalitate portabil, potrivit atat barbatilor cat si femeilor si miroase extraordinar de bine!

Ingrediente : organic cocos nucifera wax (coconut wax), organic glycine soja wax (soy wax), parfum (Pacifica’s own perfume blend with natural and essential oils), prunus armeniaca wax (apricot wax), caprylic/capric triglyceride (coconut source). Nu contine parabeni, ingrediente animale sau culori artificiale. Nu este testat pe animale . 100% Vegan si fara gluten.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Parfum solid Waikiki Pikake Fresh/Lemnos, 10g Pacifica

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK