27,60 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

ARGITAL - Pastă de dinți cu dentie (cărbune de fag) și propolis 75 ml

Propolisul are proprietăți antiseptice iar dentia (cărbunele de fag) are proprietăți de albire a dinților.

Aceste două componente, plus argila verde care stă la baza întregii game de paste de dinți de la Argital asigură o curățare completă.

Particularitatea acestei paste de dinți o constituie prezența unui ingredient numit Dentie, un amestec de sare de mare și cărbune vegetal

Pastele de dinți Argital sunt 100% naturale.

Conțin gel de argilă verde uscată la soare și ingrediente naturale precum extracte de plante medicinale certificate

Demeter și uleiuri esențiale pure.

Pastele de dinți Argital nu conțin:

- conservanți,

- fluoride,

- agenți de spumare,

- zaharină.

Ingrediente: glicerină, apă, caolin, CI77268:1 (cărbune de fag și mesteacăn), sare de mare, gumă de xantan, ulei de mentă*, ulei de anason*, propolis, extract de smirnă, extract de dracilă, alcool.*compoziția uleiurilor esențiale naturale: limonene.

 

Produsele ARGITAL sunt fabricate în Italia și sunt certificate de: BDIH - marcă înregistrată care certifică produsele cosmetice naturale.

DEMETER - marca de calitate internațională prin care este certificat că plantele medicinale și produsele agricole în general sunt obținute folosind metoda biodinamică așa cum a fost elaborată de Rudolf Steiner ICEA - institutul de certificare etică și ambientală. LAV - marcă înregistrată a asociației care apără și respectă viața, sub toate formele ei. ECOCONTROL - certifică calitatea BIO și naturală a materiilor prime folosite în procesul de producție al cosmeticelor ARGITAL.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Pasta de dinti cu dentie (carbune de fag) si propolis, Argital 75 ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK