7,50 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Pâine cu semințe de floarea soarelui - Premix pentru pâine Premix pentru paine cu seminte de floarea soarelui cu ingrediente naturale! Pretul se refera la un pachet de premix pentru paine in greutate de 1 kilogram. Din 1 kg de produs puteti face 2 paini de 750 grame! Instrucțiuni de copt în cuptor Jumătate din conținutul premixului pentru pâine împreună cu 320 ml apă călduță se frământă timp de 10 minute până se obține un aluat moale (dacă se folosește întregul conținut din pungă se va adăuga 640 ml apă). Se acoperă și se lasă la dospit 30 minute. Cu mâinile pudrate în făină se dă formă pâinii sau chiflelor de pâine și se așează apoi pe o tavă de copt pe care în prealabil se intinde hârtia de copt; sau aluatul se poate pune într-o tavă de copt, unsă în prealabil. Tava se așează timp de 30-45 minute într-un loc călduț. Înainte de introducerea în cuptorul pre-încins la 230°C (cu aer circulat la 210°C), pâinea se „unge” cu apă și se taie la suprafață cu cuțitul. După primele 10 minute temperatura se reduce cu 30°C. Timpi de coacere: 1 Pâine din 1 Kg de premix de pâine: 55-70 minute 1 Pâine din 500 gr. premix de pâine: 45-60 minute; Chifle: 15-20 minute Instrucțiuni de copt în automatul de pâine Întâi turnați în cuva automatului de pâine 320 ml apă (la 20-25° C), apoi jumătate din conținutul pachetului de premix pentru pâine. Porniți programul de copt (nu selectați programul de făină integrală). A se consuma de preferință până la data: vezi închiderea pungii. A se păstra la loc răcoros și uscat. După momentul ambalării poate să apară o ușoară pierdere în greutate datorită uscării. Ingrediente: Făină integrală de grâu (61%), semințe de floarea soarelui (20%), făină de secară (12%), plămădeală uscată (produs din făină de secară fermantată natural), sare de masă iodată, drojdie uscată, făină din malz de orz, fructoză, extract de malz (orz, secară), acid malic, regulator de aciditate: acetat de sodiu; fosfat de calciu, acid ascorbic; acid folic. Poate să conțină urme de lupin și susan. 100 gr conține în medie: Valoare energetică: 1560 kj/370 kcal; Proteine: 14,3 g; Glucide: 54,2 g din care zahăr 1,6 g; Grăsimi: 10,7 g din care acizi grași saturați 1,3 g; Fibră alimentară: 6,0 g; Sodiu: 0,62 g; acid folic: 125 µg (62% din necesarul zilnic).

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Premix paine cu seminte de floarea soarelui

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK