15,90 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Calmant. Emolient

Produs fabricat manual, din infuzii concentrate de plante medicinale și uleiuri vegetale. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acționează? Relaxează și catifelează pielea Grăbește regenerarea celulară Protejează pielea expusă la factori externi (vânt, soare, praf) Pentru ce se recomandă? Îngrijirea și hidratarea pielii Piele sensibilă, iritată Piele uscată, predispusă la ridare si infecții cutanate

Ingrediente: Apă, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, hidroxid de potasiu, extract de lavandă, ulei volatil de lavandă.

Proprietățile ingredientelor:

Lavanda - extractul apos concentrat de lavandă este recomandat pentru toate tipurile de piele și ajută în dermatite, arsuri și inflamații.

Uleiul de floarea soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline hidratează pielea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obținută din miezul nucilor de cocos.Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Hidroxidul de potasiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de potasiu folosită este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăsește în produsul finit, fiind complet neutralizat.

Uleiul volatil de lavandă calmează, cicatrizează, are efect antiinflamator. Are, de asemenea, proprietăți antifungice, antiseptice și regenerative, ajutând la relaxarea pielii. Vitamina E conținută conferă elasticitate pielii.

 

A se agita înainte de utilizare. În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Sapun lichid Nera Plant cu extract de lavanda 500ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK