15,90 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Antiinflamator. Antialergic.

Produs fabricat manual, din infuzii concentrate de plante medicinale și uleiuri vegetale. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Ingrediente: Apă, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, hidroxid de potasiu, extract de coada-șoricelului, extract de lemnul-Domnului, ulei volatil de roiniță.

Proprietățile fiecare ingredient:

Coada-șoricelului  preparatele din coada-șoricelului sunt deosebit de valoroase în vindecarea rănilor, inclusiv a arsurilor. Planta este recomandată pentru eczeme, hemoroizi, alergii cutanate.

Lemnul-Domnului este recunoscut ca antiseptic în plăgi ulcerate și edeme.

Uleiul de floarea soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline hidratează pielea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obținută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Hidroxidul de potasiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de potasiu folosită este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăsește în produsul finit, fiind complet neutralizat.

Uleiul volatil de roiniță este recomandat în tratarea herpesului, a infecțiilor fungice, pruritului, arsurilor, edemelor apărute după înțepături de insecte. Ajută tenurile impure și luptă împotriva petelor de pe piele. Contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

 

A se agita înainte de utilizare. În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Sapun lichid Nera Plant cu extracte de coada-soricelului si lemnul-Domnului 500ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK