15,90 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Vitaminizant. Regenerant.

Produs fabricat manual, din infuzii concentrate de plante medicinale și uleiuri vegetale. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Ingrediente: Apă, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, hidroxid de potasiu, extract de gălbenele, extract de cătină, ulei volatil de mușcată.

Proprietăți fiecarui ingredient:

Gălbenelele sunt plante medicinale cu o îndelungată istorie în ceea ce privește folosirea lor în tratarea și îngrijirea pielii. Au un puternic efect antiinflamator. Pot fi folosite pentru toate tipurile de piele. Gălbenelele sunt prețioase datorită conținutului crescut de carotenoide (de exemplu, beta-caroten = provitamina A). Folosirea gălbenelelor crește fluxul sanguin în zona în care pielea este afectată, ceea ce duce la regenerarea pielii. Au un rol deosebit în tratarea acneei, a eczemelor, a psoriazisului, a iritațiilor pe care le suferă bebelușii din cauza pampers-ului sau a hăinuțelor. Ajută în tratarea pielii crăpate sau iritate. Se recomandă și în tratarea micozelor, herpesului, a tăieturilor minore, a înțepăturilor de insecte, a escarelor, varicelor și a ulcerelor varicoase.

Cătina este bogată în vitamine naturale și acizi grași nesaturați, componente de bază ale celulelor umane care susțin epiderma. Carotenoidele din cătină stimulează procesele regenerative ale pielii, care devine mătăsoasă și suplă, câștigând în vitalitate și finețe. Cu un conținut foarte mare de vitamine (A, F, E, D), cătina fortifică și vitaminizează pielea, conferindu-i un aspect sănătos, plin de prospețime.

Uleiul de floarea soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și a arsurilor ușoare. **Uleiul de măsline** are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline hidratează pielea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obținută din miezul nucilor de cocos.Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Hidroxidul de potasiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de potasiu folosită este astfel calculată încât la terminarea procesului de saponificare acesta nu se mai regăsește în produsul finit, fiind neutralizat.

Uleiul volatil de mușcată redă suplețea tenului ridat.

 

A se agita înainte de utilizare. În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Sapun lichid Nera Plant cu extracte de galbenele si catina 500ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK