15,90 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Antirid. Antimicrobian.

Produs fabricat manual, din infuzii concentrate de plante medicinale și uleiuri vegetale. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acționează? Reduce formarea ridurilor Curăță și protejează pielea Grăbește cicatrizarea rănilor ușoare Pentru ce se recomandă?Piele sensibilă, predispusă la ridare Puncte negre, acnee Răni ușoare și iritații ale epidermei

Ingrediente Apă, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, hidroxid de potasiu, extract de sunătoare, extract de isop, ulei volatil de scorțișoară.

Proprietățile ingredientelor:

Sunătoarea acționează ca cicatrizant, antioxidant și antimicrobian. Se recomandă în răni ușoare și iritații ale epidermei. Are acțiune benefică în cazul tenului iritat și sensibil, predispus la ridare.

Isopul are acțiune antiseptică, cicatrizantă, fungicidă și antibacteriană. Se recomandă în dermatite, eczeme, piele iritată și echimoze. Este util în cazul pleoapelor cu cearcăne și a tenurilor obosite.

Uleiul de floarea soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și a arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline hidratează pielea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obținută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Hidroxidul de potasiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de potasiu folosită este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăsește în produsul finit, fiind complet neutralizat.

Uleiul volatil de scorțișoară are proprietăți antiinflamatorii, antimicrobiene și antifungice.

 

A se agita înainte de utilizare. În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Sapun lichid Nera Plant cu extracte de sunatoare si isop, 500ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK