81,00 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Moltex nature no.1 este rezultatul a 50 de ani de cercetare și dezvoltare. Marca tradițională Moltex promovează de ani de zile o conștientizarea a problemelor de mediu și a acțiunilor durabile. Încă din anul 1991 au adus pe piață primul scutec ecologic din lume. Scutecele sunt produse în mod exclusiv în Germania. 
Cele mai înalte standarde și controlul de calitate permanent, le garanteaza clienților un produs de o calitate superioară.

Moltex nature no.1 - Primul scutec ecologic din lume: producție prietenoasă cu mediul; 40% din materii prime regenerabile; 100% absorbant fără clor;

Vizibil uscat: absorbant cu trei straturi pentru o asimilare mai rapidă a lichidului. Extractele din frunzele de ceai adăugate, înlătură mirosurile neplăcute. Învelișul materialul neîmpletit extra fin este făcut din 40% materiale regenerabile.

Comfort flexibil: bretelele elastice asigură o potrivire perfectă.

În mod evident bun pentru piele: membrană protectoare care respiră; nu conține latex; fără parfum.

A se ține departe de bebeluși și copii mici, pentru a evita sufocarea!
A se păstra într-un loc uscat și răcoros .

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Scutece pentru bebelusi (7-18kg) pachet Jumbo

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK