19,75 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Antifebril. Antiviral.

 

Calmează iritațiile căilor respiratorii

Cum acționează?
Fluidifiant și expectorant al secrețiilor bronșice
Antiseptic al căilor respiratorii
Antiinflamator, antispastic
Antitusiv, emolient
Antifebril

Pentru ce se recomandă?
Stări de uscăciune a mucoaselor
Faringo-amigdalită
Răceală, gripă, febră
Tuse
Bronșită, astm

**Ingrediente:**

Muguri de Brad (Abies Alba), Cimbrișor (Tymus serpyllum), Pătlagină (Plantago lanceolata), inflorescențe de Soc (Sambucus nigra) " 50%; miere de albine " 5%; îndulcitori: fructoză, glucoză și zaharoză.

**Proprietatile ingredientelor:**

Pătlagina are acțiune emolientă, expectorantă, cicatrizantă și antiseptică. Este recomandată în bronșită cronică, tuse de diferite etiologii, astm, inflamații etc. Produsele fitofarmaceutice pe bază de pătlagină sunt recomandate în uz intern în stări inflamatorii ale tractului respirator și în caz de modificare a stării normale a mucoaselor orale sau faringiene. De asemenea, este recunoscută unanim acțiunea antibacteriană și astringentă datorată taninurilor, a preparatelor obținute la rece sau liofilizate.

Mugurii de brad stimulează imunitatea în special la nivel rino-faringian. Extractul din muguri de brad este utilizat ca expectorant, antiinflamator și antiseptic al căilor respiratorii în afecțiuni ale aparatului respirator: faringite, laringite, bronșite, traheite, amigdalite, viroze respiratorii. Are, de asemenea, o importantă acțiune remineralizantă, favorizează fixarea calciului în oase, stimulează eritropoieza (producerea de celule roșii) și creșterea în înălțime. Este foarte util în toate procesele cronice, pentru că reechilibrarea minerală ajută organismul să depășească blocajele în calea vindecării.

Socul este o plantă binecunoscută pentru acțiunea sa diuretică și depurativă, eliminând excesul de apă și toxinele metabolice din organism prin piele, pe cale renală și digestivă. Ajută la scăderea febrei, prin faptul că produce o transpirație abundentă. Este recomandat în afecțiuni respiratorii (răceli, gripe, bronșite, tuse) și digestive (constipație). De asemenea, prin diureza pe care o produce, se recomandă în boli reumatismale, de rinichi și vezicale. Fiind laxativ, constituie un remediu natural în constipațiile pe fond nervos și în obezitate.

Cimbrișorul are proprietăți expectorante, calmând spasmele căilor respiratorii. Datorită uleiului esențial pe care îl conține, cimbrișorul este indicat ca adjuvant în tratarea tusei convulsive sau spastice, tusei astmaticilor, bronșitei și răgușelii.

Îndulcitorii realizează extragerea siropului prin macerare la rece și conservă produsul.

Mierea de albine este alimentul care furnizează rapid cea mai mare cantitate de energie. Compusă în principal din fructoză, glucoză și apă, prin raportul de aproape 1:1 între fructoză (39%) și glucoză (32%), mierea este foarte sănătoasă pentru ficat și organism, în general. Conține vitamine (complexul B, vitaminele A, C, D, K), aminoacizi, enzime și minerale (potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, cupru). Este un puternic antiinfecțios natural, cu acțiune de la tubul digestiv și căile respiratorii până la nivelul pielii și al mucoaselor. Stimulează digestia și metabolismul, reglează tranzitul intestinal, ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Menține echilibrul endocrin. Are proprietăți stimulatoare pentru mușchiul cardiac.


Cum se utilizează produsul?

Intern:
3-4 lingurițe pe zi pentru copii și 3-4 linguri pe zi pentru adulți, în cure de 3-4 săptămâni.

Produsul nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau cărora le este interzis/limitat consumul de zahăr.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Mod de prezentare: Recipient de sticlă verde, a 250ml

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Sirop Nera Plant Gripinstop, 250ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK