20% DISCOUNT
Data de expirare produs 01/01/2018
11,50 Lei
9,20 Lei
/ 50 grame
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

*Produs natural obținut prin macerarea părților aeriene de traista-ciobanului în soluție hidroalcoolică.**

Cum acționează?

Menține/restabilește normalitatea intervalului intermenstrual și a fluxului menstrual

Susține drenarea normală a lichidelor corporale și buna funcționare a aparatului urinar

Ajută la menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase

Pentru ce se recomandă?

**Intern:**

Hemoragii uterine

Reglarea ciclului menstrual

Reglarea tensiunii arteriale

**Extern:**

Răni ușoare

Epistaxis

**Ingrediente:** 5g Traista-ciobanului (Capsella bursa pastoris " partea aeriană), excipient: alcool etilic 40% v/v " până la 50 ml.

**Proprietățile ingredientelor**

**Traista-ciobanului** - Părțile aeriene ale plantei conțin flavonoide, incluzând luteolina și quercetin 7-rutinozide și 7-galactozide; glucozinolate, substanțe minerale, în special cantități mari de săruri de potasiu; aminoacizi (în special proline); peptide cu acțiune hemostatică, acid citric și acid bursic, acid fumaric, vitaminele A și K și mici cantități de ulei esențial (cca. 0,02%). Studiile etnobotanice și arheologice au descoperit că această plantă a fost folosită ca adjuvant cu mii de ani în urmă. În medicina noastră tradițională există numeroase recomandări pentru tratarea anginei pectorale, în insuficienți cardiacă, ateroscleroză, hipertensiune, dismenoree, metroragii, diaree, boli de rinichi, precum și ca hemostatic, antitumoral, analgezic. Aceste recomandări se găsesc de altfel și în medicina tradițională a altor popoare. Studiile farmacologice au demonstrat că tinctura de Traista-ciobanului are acțiune antiinflamatoare și diuretică. Prin studii s-a demonstrat și acțiunea antineoplazică, în depresiile SNC și acțiunea hipotensivă. S-a mai demonstrat și stimularea musculaturii netede, creșterea fuxului sanguin în vasele coronariene, efecte cronotropic negative și efecte cronotropic pozitive, dilatarea vaselor coronariene. Comisia Europeană a aprobat utilizarea preparatelor din Traista-ciobanului în tratamentul simptomatic al menoragiilor ușoare și în metroragii. De asemenea s-au aprobat și aplicațiile locale în răni ușoare și epistaxis.

**Cum se utilizează produsul?**

Intern: câte 30 picături de 3 ori pe zi diluate în 50 ml de apă sau ceai.

Extern: soluție diluată în apă fiartă și răcită în proporție de 1:5, pentru aplicații locale sub formă de tamponări, comprese.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se păstra la temperatura camerei, la loc ferit de umiditate și lumina directă a soarelui.

Produsul nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat.

**Contraindicat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu afecțiuni hepatice cronice, cu afecțiuni psihice severe (schizofrenie, epilepsie).** În metroragii și dismenoree se începe administrarea cu 7-10 zile înainte de începerea ciclului menstrual

. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Tinctura Nera Plant de traista-ciobanului, 50ml

Abonare newsletter

Abonare newsletter

Certificat Eco
Magazin inspectat si certificat ecologic
Afla mai multe
Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK