35,00 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Produs certificat organic Soil Association Uleiul de avocado (Persea Gratissima) este un ulei mono-saturat, de culoare verde-masliniu, cu o textura densa si o aroma dulce, ca de nuca.O sursa bogata de vitamina A, B1, B2 si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, ceea ce il recomanda ca un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate.

Este absorbit cu usurinta, chiar si in profunzime, din aceasta cauza fiind un bun transportator pentru alte substante cosmetice active.

Uleiul de avocado este bogat in sterolini (denumiti steroizi ai plantelor), substante reputate pentru efectul lor de a atenua petele produse de varsta sau de expunerea la soare, cicatricile. Uleiul de avocado mareste in mod semnificativ si superior altor uleiuri vegetale productia de colagen din piele, de aceea este folosit pentru a contracara efectele imbatranirii, direct aplicat pe piele sau inclus in produsele anti-ageing. Folosirea uleiului de avocado pentru par poate aduce multiple beneficii. Este unul dintre cele mai bune uleiuri care pot fi folosite pentru hranirea, dar mai ales pentru stimularea cresterii parului. Uleiul de avocado contine o cantitate mare de nutrienti necesari: proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si amino-acizi, fiecare dintre acestia cu un rol esential in cresterea si hranirea firului de par. Adaugand la acestea continutul de lecitina care il face sa penetreze usor, precum si ecranul UV pe care il ofera, uleiul de avocado se recomanda ca un ingredient de baza in produse pentru ingrijirea si tratarea parului.

Proprietăți ulei de avocado: emolient catifelant penetrant regenerant, restructurant cicatrizant hidratarează și înmoaie pielea atenuează reacțiile inflamatorii reglează permeabilitatea celulară asistent la bronzare hrănitor și regenerant al părului Recomandări ulei de avocado ten matur, ridat, devitalizat ten uscat sau descuamat îngrijirea gâtului și decolteului piele sensibilă, fragilă îngrijirea zonei ochilor cicatrici și mici imperfecțiuni ale pielii vergeturi preventiv și curativ transportarea mai adâncă în piele a diverselor active cosmetice regenerarea părului uscat, deteriorat, afectat de chimicale prevenirea căderii părului Ingrediente: Ulei din fructul de avocado crud (persea gratissima oil) organic

Metoda de obținere: prin procedeu la rece din pulpa fructului Origine: Africa de Sud

UTILIZARE poate fi utilizat ca atare nediluat pe piele și păr ca ingredient în compozitii pentru îngrigirea pielii, protejarea de uscare și deteriorare, ca ingredient în compozitii cosmetice dedicate îngrijirii tenului, pentru catifelare, hidratare, hrănire ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni și unguente dedicate îngrijirii și regenerării țesutului sensibil și fin șin jurul ochilor, gât și decolteu, ca ingredient în prepararea de unguente emoliente pentru țesuturile lipsite de elasticitate, piele întărită, ca ingredient pentru prepararea de uleiuri înainte de plajă ca ingredient în prepararea de măști pentru regenerarea, hrănirea și întărirea părului ca ulei de bază în aromaterapie pentru diverse masaje, alături de uleiuri esențiale alese după preferințe

COMBINATII RECOMANDATE combinat cu ulei de măsline pentru pregătirea pielii la expunerea la soare combinat cu ulei de rosa mosqueta și/sau ulei din germeni de grâu pentru prevenirea sau tratarea vergeturilor combinat cu ulei de ricin și ulei esențial de ylang-ylang pentru mască de păr uscat combinat cu ulei de cocos, ulei esențial de cedru atlas și rozmarin pentru prevenirea căderii părului

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Ulei de avocado crud, certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare

Abonare newsletter

Abonare newsletter

Certificat Eco
Magazin inspectat si certificat ecologic
Afla mai multe
Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK