49,00 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Acesta este un ulei presat la rece, raw, virgin, certificat organic

. Apreciat in egala masura pentru calitatile sale benefice pentru piele atunci cand este folosit extern, insa si in bucataria raw sau pur si simplu ca aport de substante nutritive (in special acizi grasi).

Uleiul de cocos virgin este extrem de benefic pentru sanatatea noastra. Este bogat in acid lauric, aun acid gras care dupa unele studii are abilitatea de a distruge o serie de virusi si bacterii.

De asemenea, consumul regulat de ulei virgin de cocos ajuta la pastrarea unei stari de spirit pozitive, fiind indicat persoanelor cu probleme legate de indispozitie.

Unele efecte benefice s-au observat si in diabet, si mai ales in reducerea colesterolului. Puteti cosuma fara probleme intre 1 si 6 linguri de ulei de cocos virgin pe zi. Uleiul de cocos virgin si crud poate prezenta mici pete maronii, care reprezinta ramasite de fibre rezultate din procesul de presare la rece. Acesta este un indiciu ca produsul este virgin si crud. Uleiul de cocos virgin si crud poate prezenta mici pete maronii, care reprezinta ramasite de fibre rezultate din procesul de presare la rece.

Produs certificat bio Tara de origine: Sri Lanka Certificare ecologica SKAL Olanda. Borcan de sticla 450g

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Ulei de cocos virgin bio 450ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK