23,00 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

Inul o planta erbacee anuala, cultivată in cele mai multe părți ale lumii. Desi originea sa este încă necunoscuta, inul este o planta foarte veche, fiind menționată în toate civilizațiile antice, de la Egipt, Palestina, și pana la Grecia. Uleiul din seminte de in are o culoare bogata, galbena, miros ca de unt, si este cea mai importanta sursa vegetala de acizi grasi Omega 3.
In compozitia uleiului de seminte de in mai intra lignani (antioxidanti naturali) care au proprietati antivirale, antibacteriene, antiparazitare si antitumorale.
Proprietati:

bine absorbit de piele, ideal ca baza de masaj

bogat in acizi grasi esentiali, care iau parte în mod direct în reglarea permeabilității pielii

bogat in antioxidanti (lignani), vitamine si minerale, stimuleaza sinteza colagenului din piele, aceasta devenind mai elastica si mai supla

bogat in vitamina E, cu efecte regenerante si antirid

proprietati antiage peste medie, datorita acizilor Omega 3

hidratant, cicatrizant

Recomandari

ingrijirea tenului matur, ridat

in arsuri, acnee, eczema, rozacee (cuperoza)

pielea uscata și deshidratata

prevenire si cicatrizare vergeturi

roseata, piele iritata

Cateva sugestii:

Ulei de masaj

Crema de maini si de corp

Crema de noapte regeneranta (vitamina E)

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Ulei de in presat la rece, 60 ml - Akoma Skincare

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK