57,50 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

ARGITAL - Ulei de violete 50 ml

Cu gel de argilă verde și extract de violete

- Pentru ten cu probleme

- Pentru față

NU CONTINE ALERGENI

 NU CONTINE CONSERVANTI

Loțiunea ulei de violete Argital fără alergeni sau conservanți, originală și inovativă, este destinată persoanelor care iubesc cosmeticele naturale de înaltă calitate și în special celor a căror ten nu tolerează parfumurile, conservanții, coloranții artificiali și substanțele chimice în general.

Ingredientele loțiunii ulei cu violete Argital fără alergeni și conservanți sunt certificate ca naturale și organice. Loțiunea ulei de violete Argital, fără alergeni și conservanți, nu conține ingrediente de origine animală motiv pentru care este recomandată în mod special pentru vegetarieni și vegani. Loțiunea ulei de violete Argital fără alergeni și conservanți este certificată de BDIH, ICEA și EcoControl, ceea ce înseamnă că:

- este un produs cosmetic natural și organic

- pentru loțiunea ulei de violete Argital fără alergeni și conservanți a fost ales ca ambalaj sticla din următoarele motive:

1. Sticla este un material nobil

2. conservă mai bine calitățile produsului

3. este ușor de reciclat. *Alergeni conform DL 15/02/2005 N.50  Ingrediente: ulei de jojoba, extract de mușețel, extract de gălbenele, extract de trei-frați-pătrați Ingrediente BIO: extract de mușețel, extract de gălbenele, extract de trei-frați-pătați ( Viola Tricolor ).alergeni conform LD 15/02/2005 n.50

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Ulei de violete, 50 ml

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK