42,64 Lei
COMANDA TELEFONIC
0728.80.64.80 Luni-Vineri ( 09:00 - 17:00 )

In alimentatie se foloseste in special la preparat salate dar si la prajit fiindca nu se denatureaza la incalzire.

Intrucat nu se solidifica in frigider, e indicat si in prepararea maionezei.

Contine zinc, cupru, seleniu , vitamina E si procianidina.

Uleiul din samburi de struguri este caracterizat de continutul ridicat in acid linoleic (>70%), unul dintre acizii grasi esentiali.

Mai contine acid palmitic, palmitoleic, stearic, oleic, etc.

Este foarte utilizat in scopuri terapeutice si cosmetice.

Se mai utilizeaza si la prepararea amestecurilor pentru baie.

Este usor resorbit de piele pe care o inmoaie si o intinde.

Se poate folosi si in cazul arsurilor sau pentru ingrijirea ranilor superficiale.

Exista tratamente cu ulei de samburi de struguri pentru: colesterol, varice si hemoroizi, ateroscleroza, fragilitatea capilara si fragilitatea vasculara in general, deficiente imunitare, artrita (reumatismul), alergie, imbatranire, vedere obosita, piele uscata si sensibila la frig, piele cu tendinta de imbatranire, ten uscat.

Ingrediente: ulei conventional din samburi de struguri.

Informații nutriționale/100g

Valoare energetică 828 kCal

Proteine 0 g

Carbohidrați, total 0 g

Zahăr 0 g

Grăsimi, total 92 g

Acizi grași saturați 10-15 g

Acizi grași nesaturați 77-82 g

Acizi grași trans 2 g

Sodiu 0 g

Omega 6 53-63 g

Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.

A se păstra la loc uscat și rece, ferit de razele soarelui. Producător: JOE/Co. s.r.l. Italia 

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Ulei din samburi de struguri - conventional, 1L

Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii OK